Η Εταιρεια

Η εταιρεία Vassler ιδρύθηκε το 2003 με αντικείμενο τον σχεδιασμό και παραγωγή ηλεκτρονικών πινάκων και συστημάτων αυτοματισμού ανελκυστήρων. Επιδίωξη της εταιρείας είναι η προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις πιο σύγχρονες και απαιτητικές προδιαγραφές.

Για αυτό το σκοπό χρησιμοποιούμε μόνο εξαρτήματα από επώνυμους και καταξιωμένους κατασκευαστές όπως Schneider, Merlin Gerin, Finder, Fuji inverter, Yaskawa, Delta ώστε να ανταποκρινόμαστε και στον πιο απαιτητικό πελάτη. Στόχος μας είναι η ποιότητα και η αξιοπιστία του τελικού προϊόντος, η οποία μας καθιερώνει στην εγχώρια και διεθνή αγορά με σπουδαίες συνεργασίες στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό.

Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο , με συνεχής επιμορφώσεις, και εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε ποιοτική κατασκευή αλλά και άριστη τεχνική υποστήριξη.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα υπερσύγχρονο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, το οποίο είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τα εγχώρια και διεθνή πρότυπα καθώς και το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001. Επιπρόσθετα το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας είναι πιστοποιημένο βάσει του ανωτέρου διεθνούς προτύπου, από τον Διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποίησης TUV Ελλάς (TUV NORD) Α.Ε.

Η πιστοποίηση του ISO 9001 είναι αποτέλεσμα της τήρησης των πιο αυστηρών ποιοτικών προδιαγραφών καθώς και της σταθερής φιλοσοφίας μας στην κατασκευή και υποστήριξη των προϊόντων μας, την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και της αδιάκοπης δουλειάς μας.

Το όνομα Vassler είναι άμεσα συνυφασμένο με την Καινοτομία, τη Ποιότητα και την Αξιοπιστία.

Πιστοποιήσεις

Τα προϊόντα της εταιρίας είναι πλήρως πιστοποιημένα και εναρμονισμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης διασφαλίζοντας πάντα την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και τους πελάτες που μας στηρίζουν από την αρχή της λειτουργίας μας..